Selecteer een pagina

Wat jij kunt doen om Lekker te Ademen

Individueel of in een groep

 

Workshop: duik in het diepe

Een uitgebreide workshop waarin jij er achterkomt hoe het op dit moment gesteld is met de manier waarop je ademt en je alle benodigde tools leert om hier verbetering in aan te brengen.

Duur: 4 uur (met of zonder ijsbad) 
tot 50 personen. Prijs op aanvraag.

Clinic: kort en krachtig

In de clinic doorlopen we verschillende krachtige technieken die direct toepasbaar én voelbaar zijn. Ook duiken we kort in op de drie ingrediënten van Lekker Ademen.

Duur: 2 uur (met of zonder ijsbad)
tot 50 personen. Prijs op aanvraag.

Een inspirerende adempauze

Laat je meenemen op een ademreis van verschillende technieken en geniet van mooie muziek. Na afloop overheerst een gevoel van rust, energie en inspiratie. Klaar voor de rest van de dag!

Duur: 30 minuten (zonder ijsbad)
tot 50 personen. Prijs op aanvraag.

1 op 1 of in kleine groep: Transformatieve adem reis

 Met de verbonden adem techniek begeleiden we je naar een plek van rust en verbinding met jezelf.  Een ontlading van fysieke, mentale en emotionele stress. Voelen, doorleven en loslaten.

Duur: 1,5 uur (zonder ijsbad).
Prijs op aanvraag. 

1 op 1: sport & performance coaching

Wil jij als atleet topprestaties neerzetten? Sluit je ademhaling in dit proces niet uit! Wij helpen je met gepersonaliseerde technieken en tools naar betere prestaties en sneller herstel.

Duur: 2 of 3 sessies van een 1.5 uur
Prijs: €120 per uur. 

1 op 1: medisch (long covid) hersteltraject

Worstel jij met langdurige klachten met betrekking tot covid? Wij begeleiden je naar meer minder spierspanning, meer ademruimte, mentale rust en een sterk lijf. Kom terug in je kracht! 

Duur: 2 of 3 sessies van een 1.5 uur
Prijs: €120 per uur.

Leer hoe je de kracht van ademhaling inzet om spanning, stress en emoties los te laten.

Verbeter je ademhaling om te leren hoe je het zenuwstelsel kunt bedienen voor meer energie en een beter herstel.

Wij verzorgen alles wat we aanbieden door het hele land, op jullie locatie of op een van onze plekken.

Aan alle soorten bedrijven, teams, groepsuitjes en (sport)scholen. 

Over de vorm kunnen we altijd in gesprek gaan.

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. 

Tickets voor de reguliere workshop duik in het diepe, die we elke 6 weken organiseren, vind je in onze winkel.  

Wat mensen over hun ervaring zeggen

Een absolute aanrader! Ruben en Rens zijn bij ons op de brandweer kazerne Amstelveen langsgekomen om de workshop te geven. De workshop bestaat uit stukjes theorie, gevolgd door oefeningen welke allemaal super interessant zijn en direct toepasbaar. Je ervaart direct de positieve effecten van een juiste manier van ademen. De mannen nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Mitch van der Molen

Brandweer Amstelveen

Hele bijzondere ervaring. Ruben & Rens zijn twee hele energieke mannen met een fijne vibe. Eerst namen we een stuk theorie door, voordat we naar de praktijkoefeningen gingen. Hierdoor begrijp je beter waar je aan kunt werken, super leerzaam! De cursus is opgebouwd in drie delen; bewustwording, ademtechnieken en je biochemie verbeteren. Met alle wijze lessen opzak gingen we de challenge van het ijsbad aan.

Jillian Ward

Digital Marketing Key Agency

Rens en Ruben creëren een veilige omgeving waarin ik enorm kon ontspannen. Het voelde een beetje als een (informatieve) mini retraite. Ze zijn in staat een best ingewikkeld verhaal heel duidelijk uit te leggen. De combinatie met oefeningen maakt de workshop erg prettig. Zenuwachtig voor het ijsbad? Meer reden om het samen met deze lieve heren te doen! Ze stellen je gerust en begeleiden op zeer prettige manier. Dank jullie wel!

Bobbianne van Sluys

Specialist Gezondheid & Vitaliteit